Om GoFlow reklamebyrå

GoFlow leverer tjenester innen webdesign, søkemotoroptimalisering, foto og digital annonsering. Å lytte til kundene våre er utrolig viktig for oss, og gjennom å lytte og forstå våre kunder, tror vi at vi har nøkkelen til et godt samarbeidsforhold med stor suksess.

Filosofi

GoFlow tror på engasjerende og  gjennomtenkt markedsføring. Vi leverer tjenester innen webdesign, søkemotoroptimalisering, foto og digital annonsering. Vi er opptatt av flyt og innhold, og ikke minst å gjenspeile markedsmateriell til bedriften. Noen ganger er det det stilrene og enkle som passer din bedrift, mens andre ganger er det mer fargerike som passer. Vårt mål er, sammen med kunden, å skape en riktig profil som engasjerer bransjen og som firmaet er stolt av.

Vi har bred erfaring fra flere bransjer, og har derfor god forståelse til å sette oss inn i kundens behov. Å lytte til kundene er det viktigste for oss, og gjennom å lytte og forstå våre kunder, tror vi at vi har nøkkelen til et godt samarbeidsforhold med stor suksess.

Og ja, det viktigste er at du som kunde er fornøyd og stolt av resultatet!

Historie

GoFlow ble startet 1. oktober 2014 av Merete K. Lauritzen. Og siden oppstart har vi fått en rekke spennende samarbeidspartnere hvor vi leverer alt fra trykte materiell til digital markedsføring, foto og filmer. I den senere tid har vi skiftet til å fokusere mer og mer digitalt. Derfor jobber vi nå mest med digital markedsføring og design og utvikling av nettsider. Vi lager også digitale annonser, og annet digitalt materiell.